Videre i teksten

Bloggen har igen stået lidt stille. Ikke fordi, der ikke er sket noget, men nærmere fordi der er sket alt for meget, til at kunne rumme – endvidere dele. 

 Da jeg endelig kom mig ovenpå jetlagget fra mit USA eventyr, blev jeg kontaktet af min barndomsveninde. Hun havde set et jobopslag, jeg simpelthen måtte se og søge. Landmad skulle åbne i Horsens, og ejeren søgte dedikerede medarbejdere. Landmads koncept med lokale, kvalitetsvarer er lige efter mit hoved. Jeg sendte derfor en ansøgning, blev kaldt til samtale den efterfølgende dag, og en time efter mødet, blev jeg ansat. Det kan man da kalde beslutsomhed! Jeg startede på jobbet 1/3, og i går 5/3 åbnede butikken/cafeen så dørene med hjælp fra Horsens borgmester. Er du i Horsena, så kik forbi butikken og bliv glædelig overrasket.

 Det er hårdt at komme i gang efter et halvt år væk fra arbejdsmarkedet, men dejlige nye kollegaer med masser af god energi, gør det lettere at komme op om morgenen. 1/4 flytter jeg i lejlighed i Horsens. Elly og jeg glæder os til igen at få et fast hjem, som vi kan bruge som opladningsbase til vores nye liv.

I februar var jeg på østerssafari på Mandø med en anden veninde. 

 Turen var min fødselsdagsgave til hende og foregik i hestevogn ud til østers- og muslingebankerne. Det var isnende koldt, men utrolig smukt – særligt med Vestkraft i baggrunden og hestevogn og tradition på vej i forgrunden:

 

   
    
 Vi samlede to store sække østers, og tilbage hos Mandø Landhandel blev der åbnet bobler med sabel, åbnet østers og ikke mindst grillet østers i stor stil. Jeg selv fik prøvet rå østers for første gang. Lokale Mandø østers er ret store, så de er ikke så ligetil at få ned i en mundfuld, men det gik og de var lækre!  

  Vi havde en skøn dag og nød det fra start til slut med vores medbragte forsyninger, og ikke mindst det gode selskab. 

    
 Mandø Event kan klart anbefales – de har ture frem til maj måned. Se deres hjemmeside Mandø Event.

Jeg slutter dette indlæg med nogle skønne naturbilleder, jeg har taget den sidste måneds tid. Vinteren har stadig sit tag i os, men mon ikke snart foråret kommer?

   
   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *