Stress

Det rammer mange, men vi taler nødigt om det, hvilket bestemt ikke gør det lettere at være den ramte part.

Jeg har selv været syg med stress to gange indtil videre. Det er absolut ikke sjovt, rart eller på anden måde ønskværdigt. Kunne jeg have undgået det, havde det været bedst, men sket er sket, og jeg ser fremad.

For trods alt er det muligt at få et liv efter stress. Det er muligvis ikke som livet var før, men det behøver ikke være dårligt.

Jeg levede livet i storbyen, karrieren var godt på vej, og jeg kunne altid lige hjælpe andre med deres, men jeg glemte mig selv i alt det hele. Efterfølgende ved jeg, at hvis jeg prioriterer mig selv først, får jeg overskud på “tanken”, og dermed overskud til andre og andet.

Mit håb med denne side er at give andre et indblik i, hvad stress har betydet i mit liv. At give jer en mulighed for at spørge direkte, finde en skulder at græde ud ved, en opmærksom lytter og ikke mindst få min opbakning på alle stadier, man gennemgår med stress.

Hvis vi tør åbne op og tale åbent om stress, kan nogle af tabuerne måske manes i jorden, og sygdommen kommes til livs uden at der bliver set skævt til en undervejs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *