Seattle – Grey’s Anatomy hometown

  

Ankom til Seattle i går, og på turen ind til hotellet The Inn at Queen Anne, kørte vi langs Elliott Bay, hvor færgerne kendt fra Grey’s Anatomy sejler ud fra. Jeg var fluks tilbage i de afsnit, hvor Meredith Grey nær mister livet. Ja jeg indrømmer…jeg er vild med McDreamy og McSteamy. Krydser fingre for, at det ikke kun er færgerne, jeg møder på besøget 😄

  
Flyveturen fra San Francisco til Seattle bød på dette smukke syn. Min ven Gail, der var kørt fra Victoria i Canada for at mødes med mig mente, at det måtte være Mt. Rainier. Smukt var det ihvertfald! 

 Efter at have checket ind, satte vi kurs mod Pike Place Market. Det vigtige var tiden med Gail, så jeg må tilbage i dag og se mere, men lækre ristede hasselnødder måtte med mig hjem.

 Seattle er bl.a. kendt for god kaffe,  og jeg kan varmt anbefale Storyville Coffee Company. De ligger tre steder i Seattle – Pike Place Market, 1St& Madison og Queen Anne. Gail og jeg besøgte cafeen på 1St & Madison, men jeg er meget glad for at vide, at de har en cafeen tæt på hotellet, for kaffen var fantastisk! Skøn latte, dejlig betjening og fedt wifi password: loveeverybody 

   
Gail og jeg foran de berømte fiske-kastende fiskehandlere på Pike Place Market.

For at få eftermiddagen i Seattle, var jeg tidligte oppe og afsted, så efter et hvil på hotellet, gik jeg ud i Queen Anne området. Jeg fandt Toulouse Petit – en restaurant og bar, der serverer lækker frisklavet creoler-inspireret mad, gode cocktails og har happy hour mellem kl 16-18. Gail og jeg havde spist en stor sen frokost bestående af suppe og salatbar. Jeg fik endelig smagt Clam Chowder – lækker, tyk suppe fyldt med smag. Frokosten havde lagt en god bund, så jeg nøjes med fire østers Rockerfeller til aftensmad. 

  På trods af det tiltalende servering og gode smag af østers, var der efter min mening for meget “Rockerfeller”…altså brødkrumme/spinat blanding. Bartenderen spurgte, om jeg var tilfreds, og efter min lille kritik, valgte han at fjerne maden fra min regning. Sikke en service!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *