San Francisco – tur retur

  
Efter mit besøg i Austin, TX fløj jeg tilbage til San Francisco. Jeg havde booket et par overnatninger på Hotel North Beach, der ligger lige overfor den smukke bygning, jeg tog et billede af. Jeg fik et meget lille værelse, men det var rent og pænt, lokationen lige ved China Town og North Beach er super og prisen er helt i bund – $86 for to overnatninger! Toilet og bad er på gangen, men jeg oplevede ikke kø på noget tidspunkt. 

   
 Morgenmaden blev nydt på Park Tavern, og denne gang afstod jeg fra morgencocktailen. Jeg nøjedes med kaffe og grapefrugtjuice til min berry platter with whipped cream and roasted coconut og oatmeal walnut raisin pancakes. Lækkert, men pandekage portionen var for stor til, at jeg kunne spise op desværre. Resten af dagen gik med sightseeing: 

    
    
 Der er utroligt mange ting at se omkring havneområdet, så en gåtur kan varmt anbefales. Jeg fandt sågar en butik, der kun solgte hot sauce, hvor jeg så en kunde underskrive en waiver før han prøvede en bestemt sauce. Jo jo…butikken beskytter sig mod evt sagsanlæg for en sikkerheds skyld!

   
Efter havneområdet nåede jeg Lombard Street – verdens mest krøllede gade: 

     

Efter en tur gennem China Town, besøgte jeg Great Eastern. En restaurant USA’s præsident Obama også har besøgt. Tror dog ikke han kommer for servicen! Dim sum og roasted green beans smagte dog lækkert. 

   
Dagen efter tog jeg ud til søde Nina og familie i Petaluma igen. Dagen blev brugt i puttetøj foran tv’et, da der jo var playoffs. I pausen nåede jeg da lige at testkøre deres Toyota Tundra pick-up truck….perfekt til min bonderøvsstil!

Mandage kan godt være en trist affære, men ikke når man tager på vinsmagning i Napa og Sonoma 🍷 

    
 Vi besøgte først Larson Family Winery. Hyggeligt, særligt med de tre labradors, der 100% er i fokus. Deres vin er god hverdagsvin, men ikke overvældende. Det var vinen til gengæld hos Bartholomew Park Winery, hvor søde Bob sørgede for rigtig gode vine i vores glas. Særligt deres Sauvignon Blanc var fantastisk, så jeg måtte købe en flaske med hjem til aftensmaden.

   
Vi sluttede turen hos Domaine Carneros Winery med lidt bobler og ost. Fantastisk eftermiddag med skønne Nina @winecountry_dane.

  Godt hjemme i Danmark igen kæmpede jeg den første uge en brav kamp med jetlagget, og glæder mig i aften til Super Bowl Sunday. Knapt to kilo nakkekam er sat i ovnen, så jeg kan få pulled pork senere. Jeg savner en Lone Star og ikke mindst alle de dejlige mennesker, jeg nåede at se på min tur. Jeg ved dog allerede, at jeg helt sikkert vender tilbage på et tidspunkt. Som Craig Morgan synger i “More trucks than cars”: “Hell ya and amen. Yee Haw and y’all come back again!”

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *