San Francisco – en by, der gør indtryk

   
På vej henover Grønland, mens solen var på vej ned…et smukt syn og tegn på at få lidt søvn på den knapt 11 timer lange tur. Men er nu dejligt, når man ved ankomst bliver mødt af et stort smil…min gamle skolekammerat fra gymnasietiden Nina, der de sidste 10 år har boet i USA med mand og familie. Mere om Nina senere! 

Efter en god nats søvn, kørte Nina og jeg ind til San Francisco. Vi startede her: 

 Food Trucks har jo som bekendt sin oprindelse i USA, og jeg har glædet mig til at se, hvad de kan herovre: 

 Salmon sliders var en interessant oplevelse, men da både løg, agurk og gulerødder var let syltede, manglede oplevelsen lidt kant. Det klarede vi ved at bruge en hot sauce, vi havde fået fra den peruvianske food truck, hvor vi købte chevice:

 

Det var min første chevice, men det var en rigtig god oplevelse – særligt med rødløg og den bagte søde kartoffel til. Grøntsagssamosaerne var godt krydret med karry. Cava’en passede perfekt dertil, trods de kedelige plastikkopper. 

   
Efter maden gik vi til Clarion Alley for at se denne gade smukt dekoreret med grafiti af forskellig art og stil. 

   
Det øverste maleri minder mig om en blanding mellem Frida Kahlo og Gustav Klimt, og jeg er vild med de blå farver. Det nederste burde være forsiden på en tegneseriebog. 

   
Nina i to versioner – begge lige præcis som hun er…100% autentisk og skøn. Nina er kendt på Instagram som @winecountry_dane, hvor man kan følge hende udføre den særlige Handstand Yoga. Hun underviser og laver workshops rundt om i verden…senest i Korea. Selvfølgelig skulle I her have et bevis på hendes evner. Find og følg hende på Instagram for flere billeder, videos og ærligheder.

  
Som afslutning på Clarion Alley besøget får I lige et bevis for den fantastisk skønne diversitet, San Francisco byder på. 

 Kaffepausen blev holdt på Hearth – en økologisk kaffe- og vinbar lige ved Castro. Skøn kaffe og betjening til en pris, der bestemt gør det anbefalelsesværdigt. 

 På vej hjem til Petaluma stoppede vi ved et af udsigtspunkterne ved The Golden Gate Bridge. Et utrolig smukt syn – ikke bare af broen, men også af skyline og Alcatraz

    
Om turen byder på besøg på Alcatraz vides endnu ikke, men nu har jeg ihvertfald set øen! Slutteligt et par selfies. En ferie er vel ikke komplet uden? 

    

  

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *