Projekt, der pynter

Nye pudebetræk
Nye pudebetræk

Jeg var en inde-kat i går. Egentlig har jeg en del projekter udendørs, der skal laves. Træ, der skal stakkes. Et højbed, der skal renses for skvalderkål og klargøres til denne sæsons grøntsager. Vinranker, der skal klippes. Men alt dette lod jeg ligge i går, blev inde og syede nye pudebetræk til de store rygpuder i biblioteket.

Ja, det er mig, der syer
Ja, det er mig, der syer

Lad mig fastslå, at jeg bestemt ikke er nogen ørn til håndarbejde, men det bliver da bedre og bedre, men sådan er det vel med alt, når man øver sig? Jeg har tidligere syet nye betræk til hynderne på den store båd, hvilket er blevet ok. Faktisk er det stof tilovers fra netop det projekt, der er blevet til pudebetræk i denne omgang.imageJeg synes, at de pynter på den midlertidige palleseng. I løbet af forsommeren bliver den skiftet ud med den mere permanente sengeramme af jern. Den skal dog først lige produceres.

Nu er biblioteket dog klar til min fars besøg i næste uge. Biblioteket har nemlig en anden funktion også – netop gæsteværelse til min far, og evt andre gæster, der ikke kan klare trappen.

Modsat sengen på biblioteket. Akvarellen skal dog op på væggen og hænge
Modsat sengen på biblioteket. Akvarellen skal dog op på væggen og hænge

Jeg slutter lige med et billede af Elly og hendes gode ven Kimmo. De er nu så søde sammen:

Elly og Kimmo
Elly og Kimmo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *