Pop-up restaurant og irsk musik

  Som tiden dog flyver! I lørdags var kæresten og jeg på pop-up restaurant i Hou Havn, og først nu er der tid til at skrive om det. Det var Fru Møllers Restaurant i Bjergager, der sammen med Gyllingnæs Jagtforening bød velkommen til en aften fyldt med lækre vildtretter og lokale råvarer. Faktisk er første billede fra Fru Møllers facebook side. Det var også sjovt at opdage, at skytten på Gyllingnæs Gods er en gammel skolekammerat.

   
Opdækningen var rustik og simpel, men nu var vi jo også kommet for maden. Og maden var fantastisk! Sprængt fasanbryst, helstegt dyrekølle og filet serveret med forskellige salater, Tunø kartofler vendt i urtepesto og syltede rødløg, en lækker koldt sauce af bl.a. mandler og røget paprika og ikke mindst det lækre brød fra Fru Møllers Mølleri.  

 Desserten var en bagt creme med sommerbær rustikt serveret i små sylteglas. Jo, vi blev kræset om i den grad. Og vi nød det! 

 Når man nu inviterer kæresten ud, må man hellere gøre lidt ud af det, så jeg var for en gangs skyld i kjole:  

 

Efterfølgende spillede Denis McClaughlin and Friends fantastisk irsk folkemusik. Skønt med en musikalsk aften – dog havde de valgt i det Irske telt at udskifte den sædvanlige Guinness med Leffe Brown. Virkelig dårlig stil Hou Havnefest!!!

Men musikken fejlede som sagt ikke noget:  

 

Søndag fik vi alle indkøb ombord på jollen, inden kursen blev sat mod Tunø og hjem. De ekstra 100kg ombord forsinkede os kun 10 min. Der kan være meget ombord på sådan en Askelade jolle:

Konklusionen på turen og oplevelsen er, at pop-up restaurant er nået provinsen, og det er fedt. Jeg glæder mig til næste oplevelse og tænker, om det hedder Brandbygegård næste uge og Hærværk’s sommer pop-up restaurant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *