Overvejelser og planer

Efter at have bøvlet lidt med hvad der er kendt som “re-entry” fra Caminoen…altså returnering til det liv, man forlod, som denne gang både var fysisk i form af forkølelse og pandehulebetændelse og psykisk i form af alle de tanker, der myldrer frem, når man står ansigt til ansigt med hverdagen igen.img_2889

Jeg har gået på Caminoen og udnyttet, at der er højt til loftet, så tanker og drømme har fået frit spil, som I måske har læst i mine tidligere indlæg. Noget af det vigtiste for mig fremadrettet, er at komme ud af trædemøllen. Jeg vil have et job, der gør mig glad, giver mig energi og udfordrer mig til at blive den bedste version af mig hver dag. Det lyder højt og flot, men jeg har gjort klar til det i noget tid, da jeg har fået betalt al min gæld ud, så jeg ikke længere SKAL tage et specifikt job pga økonomi. Jeg har minimeret mine ejendele, så jeg ikke er så bundet af materielle pladskrav og er mere mobil i verden. Men hvad er det så jeg vil?

Der er mange negative tanker knyttet til Tunø, men der er også rigtig mange gode og dejlige tanker stadigvæk. Særligt naturen, højt til loftet og behovet for kreativitet, når man bor udenfor lands lov og ret er noget af det, jeg savner. Jo, og så naturligvis de fantastiske mennesker, jeg lærte at kende, da jeg boede på øen, men de kontakter har jeg fastholdt.

Jeg vil gerne prøve at finde nogle af de positive ting fra Tunø igen – blot et andet sted. Heldigvis er verden fyldt med dejlige steder med smuk natur. På sigt vil jeg gerne have mit eget sted, hvor jeg kan lave en form for egenproduktion, gårdbutik, gårdcafé eller lignende. Jeg kan røge fisk, lave cremer og mange andre ting, men jeg synes dog stadig, at jeg mangler den grundliggende viden til at kunne have et lille landsted. Jeg ved ikke noget om dyrehold, dyrkning af grøntsager og bæredygtig livsstil….ihvertfald ikke mere end de fleste andre, og det kan blive dyre lærepenge, hvis jeg bare kaster mig hovedkulds ud i det.

De af jer, der kender mig, ved at jeg godt kan være impulsiv, men at jeg som oftes har en plan. Min plan er derfor nu at finde et job ved et bæredygtigt, økologisk landbrug, så jeg kan lære de ting, jeg ikke ved. Jeg ønsker ikke stordrift. Jeg ønsker et sted med respekt for natur og dyr, jeg kan leve af. Ikke noget der skal blive en stor og opslugende forretning. Jo, det må da gerne gå godt, men det skal bare løbe rundt, og ikke løbe rundt med mig.

Jeg søger primært i udlandet, da det efterhånden snart er 20 år siden jeg boede udenlands, og det trækker i mig igen. Danmark er et skønt land, men sommetider er det godt at se hvad der er på den anden side af hækken, så man kan værdsætte, hvad man har. Måske det er Camino-eventyrene, der får mig til at hungre efter mere…hvem ved? Hvis I kender et sted, hvor mine evner kan bruges, og jeg samtidig kan lære nyt, så skriv til mig, så jeg kan undersøge det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *