Overlevelse

Når man oplever sådan et chok, som jeg har gjort, påvirker det ikke kun følelserne, men også hele kroppen. Jeg oplever bl.a. en uro i kroppen, der har været svær at dæmpe. 

Jeg har taget ophold i min fars sommerhus ved Henne Strand sammen med Elly, og det har vist sig, at de lange gåture, vi hver dag er på, har en dæmpende effekt på uroen. Motion er jo så sundt, så det siger måske sig selv, men for mig har det betydet et dagligt formål, og ikke mindst en vigtig beslutning:

Jeg har besluttet at udskyde alle beslutninger indtil videre. Min krop har simpelthen sagt fra, at det hele går for hurtigt for at både krop og sjæl er med.

  
Så nu går jeg i stedet for – hver dag har Elly og jeg gået ca 15km, og det føles godt. Faktisk har jeg købt vandrestøvler: Mammut Nova Mid II LTH, som jeg netop i dag har taget i brug.

 Jeg har lånt en rygsæk, så Elly ikke er den eneste, der skal slæbe: 

 I dag var første tur med rygsæk og støvler. Vi gik via Henneby til Blaabjerg og derfra via plantagen og Lyngbo Hede hjem – 12km på 2 timer og 40 minutter. Fødderne har overlevet uden vabler og skader, så støvlerne er indtil videre godkendt. Jeg kan mærke vægten i fødder og knæ, men ikke som smerter, så jeg er klar til en ny tur i morgen.

Spørgsmålet er om Elly er? 

 Ellys snor koblede jeg i hoftebæltet på rygsækken, så snart vi kom ind på stierne i skoven og væk fra vejen.

 På trods af ok hastighed nåede jeg at spotte en rørhat, der ryger i aftensmaden.

 Nu vil jeg også slappe lidt af som Elly. God lørdag derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *