Nu skal det være!

De seneste fem år har tanken om en blog huseret i mine tanker, været kilde til megen snak med gode veninder og ikke mindst været en lille drøm, der har vokset sig større og større

Jeg er i mange henseender en livsnyder.

Jeg ELSKER god mad! Heldigvis synes jeg også at have evnerne til at lave maden, og få et fornuftigt resultat ud af det. Ofte er resultatet mere rustik end pyntet, og alt med smagen i højsædet.

Selvom jeg kommer fra en håndværker-familie, er det først i mit voksenliv, at jeg rigtig har kastet mig ud i forskellige praktiske projekter såsom maling, hækling, havearbejde og forskellige andre DIY områder, som I nok skal høre mere om. Min pointe er, at jeg forsøger at give mig tid til alle disse ting, der giver mig glæde i hverdagen.

Efter at have været syg med stress to gange på de seneste 5 år, har jeg efterhånden lært at prioriterer mig selv. For først når jeg har prioriteret mig selv, har jeg overskud til andre. Jeg er ikke egoist, men realist. Hvis jeg ikke er glad, er mine omgivelser det heller ikke, men hvis jeg nyder livet, så har jeg utrolig meget at give igen.

Denne blog kommer til at omhandle forskellige ting lige fra mad, DIY, stress, ø-liv, vores husprojekt, sejlads, bagning og den skønne natur lige udenfor døren. Fælles for dem alle vil være kærligheden – netop derfor byder jeg velkommen til Kjærligheden.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *