Mere Seattle – rejsedagbog

    

Lørdagen startede hos Storyville Coffee Company. Denne gang dog på Pike – en noget større café, men samme gode kaffe og service. Virkelig en god coffee shop! 

 Jeg mødtes med mine venner, der først kørte mig til Alki for frokost på Spuds – et sted kendt for deres Fish&Chips med hvidløgsvineddike og en tartar sauce, der minder utrolig meget om remoulade. Ja, jeg snakkede for meget, så jeg glemte at tage et billede af maden…beklager! Men Spuds er et besøg værd. 

 Turen fortsatte ud af byen med udsigt til The Cascades mod 

 Der er et eller andet over lyden og synet af vandfald. Den utrolige kraft et vandfald repræsenterer, gør et enormt indtryk.   

    

 Vi fik en øl på The Attic at Salish Lodge, der ligger lige ved vandfaldet, og det var en oplevelse at sidde i de omgivelser med gode venner. 

    
 Efter øllen kørte vi til at udsigtspunkt, hvor Derry & Jim engang ejede et festlokale med denne fantastiske udsigt. Bygning brændte desværre og stedet er som sagt et udsigtspunkt i dag – åben for offentligheden. Den udsigt er fantastisk!!! 

 Efter turen gik jeg på den lokale pub T.S. McHugh’s for at se Green Bay Packer’s playoff kamp med tilhørende nachos og Guinness. Jeg fik råbt en masse, sammen med barens andre gæster, men lige lidt hjalp det. Bedre held til næste år Packers 😞

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *