Man har et standpunkt, til man ta’r et nyt – Jens Otto Krag

  
Påsken bød på gåture ved vesterhavet og eftertænksomhed. Og der var meget at tænke over. Særligt den retning mit liv har taget i marts måned med det nye job hos Landmad i Horsens. Jeg har haft svært ved at se mig selv bo og leve i Horsens. Byen er som sådan dejlig med min barndomsveninde boende her, men det har bare ikke føltes rigtigt.

Så per 14/4 2016 stopper min tid hos Landmad, og jeg flytter tilbage til København.

  
Jeg skriver “jeg”, fordi den dejlige Elly er flyttet til en god familie i Århus området. Det var en svær beslutning, men man må ikke være egoist, når man har hund, og Elly fortjener kun det allerbedste. Nu er hun et godt sted med børn, hvor hun får den opmærksomhed, hun fortjener. Jeg glæder mig over alle de fantastiske oplevelser, Elly og jeg nåede at få sammen i de 1,5 år, hun var min.

Jagten er nu gået ind på et job i Kbh, så hvis du hører om noget eller kender en ledig stilling, hvor du tænker, at jeg vil passe i, så send mig en kommentar.

Forude venter forår og sommer i Kbh. Glæder mig!

2 thoughts on “Man har et standpunkt, til man ta’r et nyt – Jens Otto Krag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *