Gode nyheder!

IMG_5167
Fantastisk solnedgang

Efter en måned hos Mols Røgeri som sommermedhjælper i butikken, var søndag min sidste arbejdsdag, og jeg blev begavet med blomster, vin og gaver. Det har været en kæmpe oplevelse – både arbejdsmæssigt, men også gastronomisk at være omkring fisk 24-7 nærmest. Søndag aften blev velfortjent tilbragt hjemme i sofaen i Fousing K, med en stor portion frisklavet chili con carne og de smukke blomster.

IMG_5152

På mandag starter så et nyt kapitel. Som Personalekonsulent vil jeg være at finde hos AktivPersonale i Holstebro i et 3-måneders vikariat. Jeg glæder mig utrolig meget til at prøve kræfter med rekruttering og HR, og ikke mindst lære de nye kollegaer at kende. Hvem ved hvad det bringer med sig? Som I ved er jeg jo åben for de muligheder, livet bringer mig, og måske er dette vikariat starten på et helt nyt eventyr.

IMG_5170

Jeg har brugt lidt tid på at finde mig mere til rette på plejehjemmet – bl.a. fået pakket ud og organiseret lidt på soveværelset. Ja, det er stadig låneting, og mine egne sager står i opbevaring, men netop derfor forsøger jeg at få det bedste ud af min nuværende hverdag. De har reoler stod alligevel bare og samlede støv i kælderen. Lidt sæbevand og så fungere min nye garderobeløsning helt fint.

IMG_5171

Sommerbillederne har været få i år. Både fordi min sommer er gået med at arbejde, men også fordi solen forsvandt på disse himmelstrøg. I går var jeg dog heldig at kunne nyde frokosten i haven – kålsalat med tun, avokado og et par smilende æg. Ikke helt dårligt på sådan en helt almindelig onsdag.

IMG_5165

De kommende måneder forventer jeg at blive boende i Fousing K – medmindre et fast arbejde dukker op et andet sted i Jylland. Jeg holder øjne og øre åbne, og hvis du hører om nogen, der lige står og mangler een som mig, så send mig fluks en besked!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *