Farvel til Tunø

Det er desværre tid til at dele en af de mere kedelige nyheder her på bloggen. Jeg er gået fra min kæreste gennem 5 år, da han ikke kunne nøjes med mig. Jeg havde håbet, at vi kunne klare skærene, men dertil er tillidsbruddet dog for stort for mig. 

Det er meget voldsomt at få revet hele mit liv væk under mig, for en fremtid uden kæresten kan ikke foregå på Tunø. Det er for mig et farvel til øen, vores dejlige hus, mit fantastiske job på Røgeriet og ikke mindst alle de skønne mennesker, jeg har stiftet bekendtskab med over de seneste 5 år.

Lad mig være ærlig at sige, at jeg kæmper en brav kamp for at komme igennem hver dag, og mit fantastiske netværk er en utrolig stor hjælp allerede. Jeg har valgt at flytte tilbage til København, så snart jeg kan finde en bolig. Det er noget af et sceneskift fra Tunø med natur og hav lige udenfor døren, men jeg tror på, at det ene ikke udelukker det andet.

Et nyt job skal findes, så hvis nogle af jer, kender til en mulighed for mig, så sig endelig til. Jeg kan jo lidt af hvert, og det jeg ikke allerede kan, det kan jeg lære. Der er selvfølgelig nogle emner, der har min interesse mere end andet, hvilket bl.a. er kvalitetsmad og udkantsdanmark. Så sidder du i et job, hvor der arbejdes med de temaer, og I mangler en ildsjæl, så er jeg meget interesseret.

For at påbegynde healingsprocessen ovenpå sådan et chok og tab, er Elly og jeg taget i sommerhus ved Henne Strand. Det er vist noget med at søge tilbage til rødderne, når man skal genopbygge. Heldigvis er sommeren kommet, og vi nyder lange gåture ved Vesterhavet. Jeg har altid ment, at det er sundt at blive blæst igennem ind imellem. 

 

3 thoughts on “Farvel til Tunø

 1. Mange kærlige tanker sendes til dig. ❤
  Tud og tåre herfra – du er et stort tab for Tunø. Du er altid en ven.
  Held, lykke og kærlighed til dig.
  MKh Lars

  1. Kære Lars, tusind tak for din søde kommentar. Jeg kommer til at savne både øen og alle de dejlige mennesker, jeg har mødt.
   Kh Marianne

 2. Åh nej, sikke noget… Jeg er virkelig ked af det på dine vegne. Puha. Håber du igen snart finder fodfæste – men sorgen skal man igennem… Mange tanker til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *