Drivhus-effekt

  

For tre år siden fik jeg et skønt drivhus af min kæreste og mine svigerforældre. Min far kom og hjalp med at bygge fundamentet, så det er et drivhus, der betyder meget for mig.

Materialerne til højbede er indkøbt, men der har været så mange andre projekter, så højbedene er stadig på ønskeplan. Det betyder dog ikke, at drivhuset ikke er i brug. Faktisk har både min svigermor og jeg planter i drivhuset.

  
I år har jeg begrænset mig. Der er kun tre tomatplanter, tre aubergineplanter og to agurkeplanter. Til gengæld tester jeg en ny metode. Sidste år satte jeg plantesækkene på højkant og havde kun en plante i hver. Det gav nogle store, stærke planter, men ikke den høst, jeg havde håbet.

I år prøver jeg derfor noget andet. Tomaterne er plantet ud i krukker, og i hver krukke har jeg også “plantet” en tom halvliters plastikflaske, som jeg har skåret huller i. Tomater foretrækker at blive vandet ved rødderne, så vanding skal ske via de nedgravede flasker. 

 

Nu er der bare tilbage at vande, gøde med hjemmelavet brændenælde-gødning og håbe på masser af sol. Så skal vi nok få hjemmedyrkede, solmodnede tomater, agurker og auberginer til de skønne sommermåltider.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *