Comfort zone

Som du måske ved, er jeg pt det man kalder “Ufrivillig single”. Det betyder rent praktisk, at trods rigtig dejlige venner i nærområdet, foregår mange af hverdagens handlinger alene. Jeg synes faktisk, at jeg er god til at være alene. Jeg laver god mad til mig selv, tager på ferie og prøver at tage del i forskellige oplevelser, selvom det naturligvis havde været sjovere at gøre med selskab.

Jeg har simpelthen besluttet, at det at være alene, ikke skal begrænse mit liv. Somme tider kræver det dog mod til at komme ud af min comfort zone og træde ind i et ukendt miljø, men ofte giver det også nogle virkelig gode oplevelser, som jeg kan se tilbage på med stolthed og glæde.Oyster RockerfellerSom da jeg på min ferie til USA i januar første aften alene i Seattle gik på restaurant. Det var da grænseoverskridende at gå ind alene. Langt ude over min comfort zone. Jeg kunne jo bare have bestilt noget take-away og spist det på hotelværelset. Men så havde jeg ikke oplevet restauranten og talt med de dejlige mennesker, jeg mødte den aften i baren. I USA har de fleste restauranter nemlig siddepladser i baren, hvor man som single, kan sidde uden at påkalde sig opmærksomhed ved at være alene. Det kan jeg kun opfordre danske restauranter til at tage til sig. Specielt når man tænker på den overvældende mængde af singles, der pt er i Danmark.

Little Village Country Music Club
Little Village Country Music Club

I onsdags rykkede jeg endnu engang ved min comfort zone. Jeg tog til Christianshavn for at høre country musik. Det tog mig en gåtur rundt om blokken, for at samle mig lidt mod til, men ind kom jeg i beboerhuset, og jeg blev mødt af venlige mennesker, der alle nød den dejlige, livsbekræftende musik fra både Hagenville og Fistfull of Dollars.CountryTil andre, der kunne være interesseret, så er dette arrangement en tilbagevendende begivenhed hver måned med en entrépris på 70kr. Hvis jeg ikke husker helt forkert, er næste arrangement d. 13/6 2016.

Udover at dele min oplevelse med jer, vil jeg også gerne slå et slag for, at man som menneske hele tiden arbejder på at rykke ens egen comfort zone. For mig pt hænger det tæt sammen med at gøre ting alene, men det kan være din comfort zone handler om noget helt andet. Det vigtige er, at man bliver ved med at rykke sig. Den dag, hvor jeg stopper med at udvikle mig, rykke mine grænser og lære nyt, den dag er det, jeg skal herfra. Det kan godt være, jeg tager små skridt, men med små skidt kommer man også fremad. Jeg hører gerne om dine skridt, så send en kommentar og del din egen grænseoverskridende historie.

God søndag!

 

2 thoughts on “Comfort zone

 1. Hej Marianne
  Spændende møde og snak 4. maj i Christianhavns Beboerhus og har jo så fulgt din opfordring til at besøge dig her.
  Du er et usædvanligt menneske. Du hviler i dig selv, reflekterer, går egne veje, nogen gange med lidt tilløb, er sansende ikke mindst visuelt – dine naturbilleder, men i høj grad osse dine gastronomi-billeder med kommentarer. Ser frem til om muligt en tilsvarende beretning fra Caminoen, selvom den blev kortere end du nok havde forestillet dig. Osse fint med dine ideer om danseinstruktion i Texas-2-step, som du vist havde lært over their (Austin!)…
  Varme forårshilsener – i dag 23 grader
  Jens

  1. Hej Jens,
   Tak for din kommentar og kompliment. Det var rigtig hyggeligt at gøre dit bekendtskab og en interessant samtale i Beboerhuset.
   Håber pinsen har været god ved dig 🙂
   Mange hilsner
   Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *