Bryllupskage – den store finish

Nogle af jer har muligvis fulgt mit projekt “bryllupskage”, og i seneste weekend skulle mine anstrengelser endelig afsluttes.

Der er brugt mange timer på planlægning, indkøb, produktion og ikke mindst transport. 

Vores gode venner sagde i lørdags ja til hinanden i København. Kan det blive smukkere og mere romantisk:  

 

Fredag eftermiddag kørte den kommende brud og jeg kagerne ud til selskabslokalet. De havde alle overlevet transporten fra Tunø. Den første sten faldt fra mit hjerte! Min største bekymring i projektet var samling af kagen. Kunne jeg få stablet de fire etager uden uheld og med et rimeligt resultat? Hvad synes du? 

 

Smørcremefrosting med citron blev pisket og pisket. Jeg brugte hvad der svarer til otte dobbelte portioner efter følgende opskrift fra Sarahs Kager: http://www.sarahskager.dk/cupcakes-til-barnedab/

Kagens sider blev pyntet med roser sprøjtet på med sprøjtepose, og toppen af kagen fik et drys af frysetørret hindbær. Resultatet blev en rustik og enkel kage med smagen og økologi i fokus.

 

Brudeparret og resten af gæsterne nød den skønne kage:  

Jeg beklager den ringe billedkvalitet, men det var sent på aftenen og lyset var ikke optimalt. 

 

Tak til alle jer omkring mig, der har holdt mig ud i dette projekt. Særligt min kæreste har måttet lytte til megen kagesnak. Det har været spændende, hårdt, men også utroligt givende at være med til. 

Det er ikke nødvendigvis den sidste bryllupskage, jeg bager, men der skal nok gå lidt tid, inden en fire-etagers kage bliver til i mit køkken igen.

4 thoughts on “Bryllupskage – den store finish

 1. Hej Marianne. Det var en virkelig smuk kage (også indvendig), og smagte dejligt. Tak for hyggeligt selskab.
  Knus
  Gry

  1. Hej Gry, selv mange tak. Det var så hyggeligt at møde jer og gøre jeres bekendtskab. Det glæder mig, at kagen faldt i din smag 😊
   Håber I nyder sommeren. Hils din bedre halvdel.
   Kram Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *