Brændeovnskomfur

Da huskøbet kom på banen i efteråret 2013, gav det naturligvis anledning til mange snakke, ideer og masser af drømme.

image
Morsø brændeovnskomfur

En af drømmene var at bytte brændeovnen i køkkenet til et brændeovnskomfur. Mine drømme om et AGA har eksisteret i nogle år, og med huset ville den drøm faktisk kunne realiseres. Et AGA er dog noget af en investering, så vi begyndte at undersøge alternativer, og på Mors dukkede løsningen op. På Mors findes nemlig en rar mand, der renoverer brændeovne og brændeovnskomfurer. Med det samme vi så det renoverede Morsø brændeovnskomfur, var vi sikre på, at godt, gedignt dansk design var det rigtige valg for os. Så før huset var købt, havde vi købt brændeovnskomfur!

Komfuret kom hjem til huset kort tid efter overtagelsen, men da vi jo har valgt at total renovere køkkenet, kunne komfuret endnu ikke monteres. I løbet af året har komfuret ageret spisebord, stået i vejen og ikke mindst blevet beundret.

I dag oprandt så dagen, hvor brændeovnskomfuret blev sluttet til skorstenen, og vi kunne tænde op. Drømmen blev til virkelighed, og vi kan begynde at bruge restvarmen til madlavning. Ih…hvor jeg glæder mig til at lære dette gamle håndelag. Jeg nyder allerede varmen i køkkenet.

2 thoughts on “Brændeovnskomfur

  1. Hej Helle,

   Jeg er desværre uden min telefon for tiden, så jeg kan ikke hjælpe med nummeret. Vi fandt komfuret via DBA, så hvis du finder annoncer fra Mors, er det højst sandsynlig ham.
   Han renoverer også almindelige brændeovne.

   Held og lykke med at finde et komfur. Tror ikke I fortryder den beslutning. Jeg vil dog vælge et emalje komfur næste gang, så jeg slipper for den ugentlige pudsning.

   Mvh
   Marianne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *