Austin – city of live music

  
Vel ankommet til Austin med Alaska Airline (lad mig hurtigt komme med en anbefaling ang Alaska Airline – sørg for at downloade deres app til at se film gratis på rejsen, før du går ombord på flyet).

Min ven Patrick tog mig med ud mandag aften. Først til en cool bar i hans nærområde – The Whip Inn 

 

En tidligere convenience store, der nu er en bar med alkoholudsalg og ikke mindst live musik. Vi fik et par øl fra mikrobryggerier og nachos, før vi gik videre ud i Austins natteliv.  

    
På The Continental spillede Dale Watson med band. Rockabilly inspireret country musik med kant. Ameripolitan with honky tonky western swing, rockabily and outlaw country er Dale Watson’s egen beskrivelse af hans stil. Texas two-step live med publikum, der faktisk kunne trinnene – så sejt!  

 Dale Watson lavede sjove reklame indslag imellem musikken for den nationale Lone Star øl. Det mindede mig om de Star øl reklamer Dirch Passer og Keld Petersen lavede, der dog aldrig blev vist. Må jo indrømme at reklamen virkede. Under besøg hos Whole Foods Flagship Store endte en kasse Lone Star i vognen. Det er faktisk en ok øl!

   
 Dagen efter var vi lidt ramt efter øl, musik og sen aften, så hvad bedre end bacon til at pleje kroppen? Det blev mit første møde med tofu bacon på Bouldin Creek Cafe. En skøn, eklektisk café, der serverede økologiske vegetarretter såsom Wanna be BLT:

Derefter stod dagen på en gåtur langs Lady Bird Lake – kendt af lokale som Town Lake. Et kæmpe naturområde lige midt i selv Austin. En udløber af Colorado River, der er dæmmet ind til flere søer, de lokale benytter til kajakture, paddle boarding og lystfiskeri. Man hører slet ikke byen, mens man går der. Det er fantastisk og temperaturen lå mellem 15-20 grader. Skønt her midt i vintertiden.      

Der var vilde skildpadder, et poolanlæg, hvor vandet kommer fra en lokal kilde og en fantastisk flot skyline.  
  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *