At komme i gang igen

Efter at have kæmpet med forkølelse i over en uge, er jeg endelig ved at vinde. Kæresten har været hjemme et par dage, og vi har plejet hinanden og forholdet.

Nu gælder det om at komme i gang igen efter sådan en omgang. Jeg har et par projekter i gang pt.: Jeg er ved at fjerne gammel maling på panelerne i køkken/stue, jeg har samlet stearinstumper til omsmeltning, metal reddet fra skrotten skal slibes og spraymales til knagerækker og jeg er som altid ved at hækle et tæppe af gammelt sengetøj.

Jeg ved godt, hvad jeg burde lave, og hvad jeg har lyst til at lave – og det er ikke det samme uheldigvis. Jeg bør få panelerne færdige, men det trækker at lave nye lys af de gamle stumper.

Jeg har købt væge i Panduro Hobby, og planen er at skære bunden af et par vinflasker og lave den om til lys. Når man ikke er helt rask, er det nok bedst, at jeg takler en sjov opgave – ikke?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *